1. The bot currently doesn't work with version 3.1 of the TS client. Please downgrade to an older version. Read this for more information on how to downgrade.

Solved Can't use STREAM

Discussion in 'Bugs & Feature Requests' started by dziudziu, Oct 10, 2017.

  1. dziudziu

    dziudziu Member

    Operating System: Linux
    SinusBot Version: 0.10.7-a91e4b6
    TS3 Version: 3.0.19.4

    Problem Description
    Can't USE STREAM
    Example: !stream http://stream.open.fm/2
    This stream is ok :) You can check.
    I have permission :>

    Code:
    2017-10-10T18:45:21+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:21+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:20+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:20+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:20+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:19+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:19+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:19+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:18+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:18+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:17+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:17+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:16+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:16+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:16+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:15+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:15+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:15+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:14+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:14+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:13+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:13+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:12+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    2017-10-10T18:45:12+02:00 Server seems broken or unreachable. Maybe ICY? Trying GET
    2017-10-10T18:45:12+02:00 Cannot playback URL of type text/plain; charset=utf-8
    
    
    After update I have this :)
    On 2 VPS update look like good and stream is ok.
    !yt it works perfectly.
    
    My config:
    
    TS3Path = "/opt/ts3soundboard/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64"
    ListenHost = "0.0.0.0"
    DataDir = "/opt/ts3soundboard/data/"
    ListenPort = 8087
    LocalPlayback = false
    EnableLocalFS = false
    MaxBulkOperations = 300
    LogLevel = 10
    EnableProfiler = false
    YoutubeDLPath = "/usr/local/bin/youtube-dl"
    EnableDebugConsole = false
    UploadLimit = 83886080
    RunAsUser = 0
    RunAsGroup = 0
    InstanceActionLimit = 6
    UseSSL = false
    SSLKeyFile = ""
    SSLCertFile = ""
    Hostname = ""
    SampleInterval = 60
    StartVNC = false
    EnableWebStream = false
    LogFile = ""
    LicenseKey = "3rng24sJoWXklOeJX9wwk2dc2ASSvthP/IUdhcWTy2s="
    IsProxied = false
    DenyStreamURLs = []
    Pragma = 0
    
    [YoutubeDL]
      BufferSize = 524288
      MaxDownloadSize = 419430400
      MaxDownloadRate = 104857600
      CacheStreamed = false
    
    [TS3]
      AvatarMaxWidth = 0
      AvatarMaxHeight = 0
      AllowGIF = false
    
    [StreamRewrites]
    
    [Scripts]
      AllowReload = false
      EnableTimer = false
      DisableLegacyEvents = false
      ScriptTimeout = 5
    
    [Themes]
      Default = ""
    
    [SpeechRecognition]
      Enable = false
    
    [FFmpeg]
      UserAgent = "SinusBot (0.10.7-a91e4b6)"
    
    [DAV]
      Enable = false
    
    [XServer]
      Delay = 0
      Debug = false
    
    [SHMem]
      Enable = false
      Size = 0
      Delay = 0
      Interval = 0
    
    [RadioStations]
      URL = ""
      UpdateInterval = 0
    
    
    
     
  2. Tuetchen

    Tuetchen Donor is awesome! Insider

    Hm the stream is working fine for my bots...
     
  3. Lightning

    Lightning Member

    Maybe the radio station has blocked your serverip because (as you can see) the error message says that it cannot reach the station.

    For me "!stream http://stream.open.fm/2" works fine.

    I use a LXC container with Debian 9 64bit (Kernel -> Linux CT100 4.10.17-3-pve #1 SMP PVE 4.10.17-23 (Tue, 19 Sep 2017 09:43:50 +0200) x86_64 GNU/Linux) (Just for you as info, if you may want to change the system, so you can test if its an OS issue)
     
  4. dziudziu

    dziudziu Member

    I cant use all links for !stream
    My stream is broken after update *,*
     
  5. dziudziu

    dziudziu Member

    If I ping from my vps domain stream.open.fm I have reply :)
     
  6. dziudziu

    dziudziu Member

    Ok please close. This time is ok :D I don't know how... maybe hosting :>
     

Share This Page