• TeamSpeak has reported a vulnerability in it's client that can potentially lead to RCE. A new version has been released that fixes it. So please update the client in your bot installation as soon as possible as well. Click here for more information.
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Bug Radio Streams werden nicht abgespielt

Status
Not open for further replies.

Julian11

Member
Betriebssystem: Linux
SinusBot Version: neuste
TS3 Version: neuste

Problembeschreibung
Erläutere bitte das Problem im Detail. Was hast du getan, was hast du erwartet und was ist stattdessen passiert?
Also ich habe versucht einen Audio Stream bei Radio wie z.b I love Radio abzuspielen nur leider kam dann nur :
Fehler
Die gewählte Datei oder der gewählte Stream konnte nicht abgespielt werden.



Code:
[CODE]
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 9.0 (stretch)
 - OS x64 check: OK
 - Kernel: Linux 4.9.0-1-amd64 x86_64
 - Load Average: 0.64 0.59 0.56
 - Uptime: 3 days, 20 hours, 50 minutes, 55 seconds
 - OS Updates: 11 (updates available!)
 - OS Missing Packages: None (v1)
 - OS APT Last Update: 26.03.2017 11:52:53 CEST +02:00:00
 - Bot Start Script: found at /etc/init.d/sinusbot [perms: 755]
 - DNS resolution check: sinusbot.com resolved to 104.18.41.220 -> OK
 - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection was established to sinusbot.com]
 - HTTPS check with IPv6 mode: FAILED  [Failed connecting to sinusbot.com]
 - CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                8
    Thread(s) per core:    1
    Core(s) per socket:    8
    Socket(s):             1
    Model name:            Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2650 v3 @ 2.30GHz
    CPU MHz:               2299.996
    Hypervisor vendor:     KVM
    Virtualization type:   full
 - RAM: 544.12 MB/7.79 GB in use (6%)
 - SWAP: 0 B/3.08 GB in use (0%)
 - DISK: 29.11 GB/37.93 GB in use (76%)
 - Package versions:
   > libglib: 2.50.3-1

BOT INFORMATION
 - Status: running (PIDs: 20525 20523, User: musik)
 - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
 - Binary: /opt/sinusbot/sinusbot (MD5 Hash: aa67b784b83f5a7e66c60496f58d4a92)
 - Version: 0.9.18-8499d2c
 - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: d53693319c8922b95257ad4c6eacff69
   - TS3 Client: d53693319c8922b95257ad4c6eacff69
 - Config:
   - LogLevel = 3
   - TS3Path = /opt/sinusbot/teamspeak3-client/ts3client_linux_amd64 (Version 3.0.19.4)
   - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2017.04.11)
 - Installed scripts: adpi_en_1.4.js; advertising.js; aloneMode.js; Animated Nickname.js; badchan.js; bookmark.js; come.js; covatar.js; dev.js; followme.js; idle.js; lasttrack.js; metadata.js; norecording.js; reconnect.js; rememberChannel.js; roll.js; showcase.js; Snake.js; sound.js; welcometext.js; Youtube Search.js

OTHER INFORMATION
 - Report date: 11.04.2017 20:25:22 CEST +02:00:00 (timezone: Europe/Berlin)
 - TeamSpeak 3 Version: 3.0.19.4
 - youtube-dl Version: 2017.04.11
 - DiagScript version: 0.5.1
==========================================================
[/code]
 

Infios

New Member
Kann dein Problem nicht reproduzieren.
Also du gehst auf "RadioStations"/"Radio Stationen" , versuchst was abzuspielen davon und es geht nicht richtig ?
habe besagte i love dinger getestet. Bei mir starten alle an
 
Status
Not open for further replies.
Top