• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Sinusbot Discord Not accepting Commands / TS3 Client not Connecting

DoMaxiHa

Active Member
Hello Guys,

I installed Sinusbot today,
wanted to use it for my TS3 Server but its not working/not connecting to the Server.
So I used it for Discord and its working, the Bot Connects.
But when I type in a Command, its says, "Command Ignored, User Unknown.
Now i know, there are several Threads out there with the same Problem, but i can assure you, that I registered myself throught the Bot via DM and set the Privileges.
Still, the bot wont accept my commands.

Here is my log.

2019-11-06T13:37:18+01:00 unhandled discord message: MESSAGE_UPDATE / {"id":"641617105841815628","embeds":[{"url":"https://youtu.be/hKkR4YFtyJk","type":"link","title":"YouTube","description":"Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.","color":16711680}],"channel_id":"641606951834484746"}
2019-11-06T13:37:18+01:00 CHAT 2 [✠ DoMaxiHa] < ytdl https://youtu.be/hKkR4YFtyJk > Command ignored, user unknown.
2019-11-06T13:36:12+01:00 CHAT 2 [✠ DoMaxiHa] < ytdl https://youtu.be/hKkR4YFtyJk > Command ignored, user unknown.
2019-11-06T13:36:00+01:00 CHAT 2 [✠ DoMaxiHa] < ytdl https://youtu.be/hKkR4YFtyJk > Command ignored, user unknown.
2019-11-06T13:35:38+01:00 identifying to discord
2019-11-06T13:35:38+01:00 hello: {"op":10,"d":{"heartbeat_interval":41250,"_trace":["[\"gateway-prd-main-vlf3\",{\"micros\":0.0}]"]},"s":0,"t":""}
2019-11-06T13:35:37+01:00 Discord bot account valid (id: 641603332422631445, name: MusicBot2)
2019-11-06T13:35:36+01:00 script command loaded
2019-11-06T13:35:36+01:00 module registered as command
2019-11-06T13:35:36+01:00 registered callback for event chat
2019-11-06T13:35:36+01:00 Auto-Starting 80a452b0-c09d-456b-94c9-b192244a75e7/25e2d0f5-b20a-4085-8ac7-1811f635ac09 in 1000 ms...
2019-11-06T13:35:36+01:00 Initialization complete
2019-11-06T13:35:36+01:00 executing script command
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script welcome.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script rememberChannel.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script norecording.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script followme.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script bookmark.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script alonemode.js due to incompatible backend
2019-11-06T13:35:36+01:00 skipping script advertising.js due to incompatible backend
My second question, is there any Reason why my Ts3 Client(Sinusbot) wont connect to my Ts3 Server ? I have heard that there are some problems with OpenZ machines ?

Here is my Diagnostics Log

==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
- Operating System: Ubuntu 16.04.6 LTS (OpenVZ)
- Kernel: Linux 4.4.0-042stab139.1 x86_64
- Load Average: 0.01 0.02 0.00
- Uptime: 58 days, 23 hours, 44 minutes, 36 seconds
- OS x64 check: OK
- OS Updates: 127 (updates available!)
- OS Missing Packages: None
- OS APT Last Update: 06.11.2019 12:05:06 CET +01:00:00
- Shell Locale: en_US.UTF-8
- Bot Start Script: not found
- CPU:
(failed retrieving information)
- RAM: B/4.00 GB in use (%)
- SWAP: B/ B in use (%)
- DISK: 54.35 GB/98.30 GB in use (55%)
- Package versions:
- libglib: 2.48.2-0ubuntu4.4

BOT INFORMATION
- Status: not running
- Webinterface: port locally not reachable (Port: 8087)
- Binary: /opt/sinusbot/sinusbot
- Binary Info: MD5 Hash: 2ee075d4cb2a3a640862b4eefa0fa6b1, Perms: 755, User: sinusbot
- Version: 1.0.0-beta.5-b262b6a
- TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
- Bot Plugin: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
- TS3 Client: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
- Config:
- LogLevel = 10 (debug log active)
- TS3Path = /opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.3.2)
- YoutubeDLPath = /usr/bin/youtube-dl (does exist, version: 2016.02.22)
- Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; command.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js

BOT TECHNICAL INFORMATION
- File exists:
- TS3Client/libqxcb-glx-integration.so: no
- LDD output:
linux-vdso.so.1 => (0x00007fff23bea000)
libswresample.so.2 => /opt/sinusbot/libswresample.so.2 (0x00007f5a8f9bd000)
libavfilter.so.6 => /opt/sinusbot/libavfilter.so.6 (0x00007f5a8f665000)
libavformat.so.57 => /opt/sinusbot/libavformat.so.57 (0x00007f5a8f264000)
libavcodec.so.57 => /opt/sinusbot/libavcodec.so.57 (0x00007f5a8e8fe000)
libavutil.so.55 => /opt/sinusbot/libavutil.so.55 (0x00007f5a8e68a000)
libdl.so.2 => /lib/x86_64-linux-gnu/libdl.so.2 (0x00007f5a8e47a000)
libm.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6 (0x00007f5a8e170000)
libpthread.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0 (0x00007f5a8df53000)
libstdc++.so.6 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6 (0x00007f5a8dbd1000)
libgcc_s.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1 (0x00007f5a8d9ba000)
libc.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6 (0x00007f5a8d5f0000)
libz.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1 (0x00007f5a8d3d6000)
librt.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/librt.so.1 (0x00007f5a8d1cd000)
/lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x000055a288fbc000)

REACHABILITY CHECKS
- HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection established to www.sinusbot.com, CODE #200]
- HTTPS check with IPv6 mode: IGNORED [Disabled]
- DNS resolution check: SUCCESS [www.sinusbot.com resolved to 104.28.14.74]
- Update server checks:
update01.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]
update02.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]
update03.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]

TIME INFORMATION
- Time (local): 06.11.2019 13:49:59 CET +01:00:00
- Time (remote): <Failed retrieving remote time!>
- Time (difference): n/a secs
- Timezone: Europe/Berlin

OTHER INFORMATION
- TeamSpeak3 Version: 3.3.2
- youtube-dl Version: 2016.02.22
- DiagScript Version: 0.8.0
==========================================================

And here is the TS3 Bot-Log

2019-11-06T13:51:58+01:00 closing channels
2019-11-06T13:51:57+01:00 TSClient quit.
2019-11-06T13:51:57+01:00 Closed.
2019-11-06T13:51:57+01:00 TS>QXcbIntegration: Cannot create platform OpenGL context, neither GLX nor EGL are enabled
2019-11-06T13:51:57+01:00 TS>QStandardPaths: XDG_RUNTIME_DIR not set, defaulting to '/tmp/runtime-sinusbot'
2019-11-06T13:51:57+01:00 TS>qt.qpa.xkeyboard: no keyboard layouts with latin keys present
2019-11-06T13:51:57+01:00 TS>QCoreApplication::applicationDirPath: Please instantiate the QApplication object first
2019-11-06T13:51:57+01:00 KILL [admin] OK
2019-11-06T13:51:56+01:00 Could not request shutdown. Please make sure that the plugin is installed correctly; HTTP returned an error: Timeout; Code: 500; Message: Timeout
2019-11-06T13:51:51+01:00 Storing configuration.
2019-11-06T13:51:30+01:00 Starting instance ts3server://127.0.0.1?port=9987&nickname=GB-User&password=&channel=&channelpassword=
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not delete from Newsno such table: News
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not delete from Newsno such table: News
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not insert into News-Tableno such table: News
2019-11-06T13:51:30+01:00 Could not delete from Newsno such table: News
Any solutions ?

Regards
 

Similar threads

Top