• We would like to invite you to check out the latest 1.0 alpha versions. You can read more about what's new here. Please note, that this is still an early release and will contain new bugs ¯\_(ツ)_/¯
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Bug YouTube-DL Playlists not working with SSL enabled

Status
Not open for further replies.

flyth

is reticulating splines
Staff member
Developer
Contributor
Can anyone confirm that, please? I don't recall changing something there... :)
 

JANNIX

Donor
is awesome!
Insider
Also ich hab die 0.9.11-4fe949d laufen und es geht alles einwandfrei hab sogar gestern noch ne neue Youtube Playlist eingebunden
 

Marius

Member
Im using 0.9.10-e1fdee3 and it worked before i enabled SSL. When I enabled SSL it stopped working. When I deactivate SSL it works again.
 

Xbird

Member
Hi !
same issue here, i have setup SSL with letsencrypt and playlist fail to download.

I have removed the ssl configuration from sinus bot, and now this is working

"Webinterface: port locally not reachable (Port: 8087)" in diag : I use nginx as a proxy, so it's ok


Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
- Operating System: Ubuntu 16.04.1 LTS
- OS x64 check: OK
- Kernel: Linux 4.4.0-59-generic x86_64
- Load Average: 0.68 0.46 0.28
- Uptime: 5 days, 17 hours, 16 minutes, 21 seconds
- OS Updates: 0 (well done!)
- OS Missing Packages: None (v1)
- OS APT Last Update: 15.01.2017 17:21:26 CET +01:00:00
- Bot Start Script: not found
- DNS resolution check: google.com -> OK
- CPU:
  Architecture:  x86_64
  CPU(s):  8
  Thread(s) per core:  1
  Core(s) per socket:  8
  Socket(s):  1
  Model name:  Intel(R) Atom(TM) CPU  C2750  @ 2.40GHz
  CPU MHz:  2393.905
  Virtualization:  VT-x
- RAM: 1.23 GB/15.63 GB in use (7%)
- SWAP: 0 B/2.04 GB in use (0%)
- DISK: 29.73 GB/838.52 GB in use (3%)
- Package versions:
  > libglib: 2.48.1-1~ubuntu16.04.1

BOT INFORMATION
- Status: running (PIDs: 27119 27118, User: root)
- Webinterface: port locally not reachable (Port: 8087)
- Binary: /opt/ts3soundboard/sinusbot (MD5 Hash: 0005c8c289b99913844c9f761dbb50e9)
- Version: 0.9.16-10f0fad
- TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
  - Bot Plugin: 28b54596e19937601df973b709aa0667
  - TS3 Client: 28b54596e19937601df973b709aa0667
- Config:
  - LogLevel = 10 (debug log active)
  - TS3Path = /opt/ts3soundboard/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.0.18.2)
  - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2017.01.10)
- Installed scripts: advertising.js; aloneMode.js; badchan.js; bookmark.js; covatar.js; dev.js; followme.js; idle.js; metadata.js; norecording.js; rememberChannel.js; showcase.js; sound.js; welcometext.js

OTHER INFORMATION
- Report date: 16.01.2017 18:41:44 CET +01:00:00 (timezone: Europe/Paris)
- TeamSpeak 3 Version: 3.0.18.2
- youtube-dl Version: 2017.01.10
- DiagScript version: 0.4.6
==========================================================
Hope this can be helpful
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top