• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Youtube Search (by @NT5) isn't working for me

tinopepinol

Member
@NT5 First of all, sorry for my bad English.
So.. I have my VPS on Google Cloud Platform (adding info because it can be the problem) and I tried to use Youtube Search (I used that plugin before, so I know how to config it, last time it worked) and now when I put !youtube SONG the bot ignores me (and some friends), I tried changing the command, API Key, adding "AccessBot" group .. But it keeps ignoring
btw, here is diagSinusbot.sh

Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 9.5 (stretch)
 - Kernel: Linux 4.9.0-7-amd64 x86_64
 - Load Average: 0.23 0.11 0.04
 - Uptime: 0 days, 9 hours, 9 minutes, 8 seconds
 - OS x64 check: OK
 - OS Updates: 0 (well done!)
 - OS Missing Packages: None
 - OS APT Last Update: 14.08.2018 16:50:10 UTC +00:00:00
 - SHELL LOCALE LANG: en_US.UTF-8
 - Bot Start Script: not found
 - DNS resolution check: www.sinusbot.com resolved to 104.18.41.220 -> OK
 - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection was established to www.sinusbot.com, CODE #200]
 - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORE
 - CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                1
    Thread(s) per core:    1
    Core(s) per socket:    1
    Socket(s):             1
    Model name:            Intel(R) Xeon(R) CPU @ 2.30GHz
    CPU MHz:               2300.000
    Hypervisor vendor:     KVM
    Virtualization type:   full
 - RAM: 646.70 MB/3.86 GB in use (16%)
 - SWAP: 0 B/0 B in use (0%) (SWAP disabled)
 - DISK: 3.08 GB/9.77 GB in use (31%)
 - Package versions:
   + libglib: 2.50.3-2

BOT INFORMATION
 - Status: running (PIDs: 11238 11236, User: SinusPort-8090 admin)
 - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
 - Binary: /opt/sinusbot/sinusbot
 - Binary Info: MD5 Hash: 457224ee75d8a25d64eab6fc7465cd48, Perms: 755, User: admin
 - Version: 0.14.3-0e747fd
 - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: 9463787dd59286dea7a4a284409993c3
   - TS3 Client: 9463787dd59286dea7a4a284409993c3
 - Config:
   - LogLevel = 3
   - TS3Path = /opt/sinusbot/teamspeak3-client/ts3client_linux_amd64 (Version 3.1.9)
   - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2018.08.04)
 - Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js; Youtube_Search.js; YT-search.js

TIME INFORMATION
 - Time (local): 14.08.2018 23:05:20 UTC +00:00:00
 - Time (remote): <Failed retrieving remote time!>
 - Time (difference): n/a secs
 - Timezone: UTC

OTHER INFORMATION
 - TeamSpeak 3 Version: 3.1.9
 - youtube-dl Version: 2018.08.04
 - DiagScript Version: 0.7.1
==========================================================
I didn't figured out how to change config.ini to set LogLevel to 10
 

Similar threads

Top