• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Bot can't broadcast sound <=TSQuit

Vizi

Member
Bot can be connected to channel and stays up normaly. But if i start music " TSClient quit.". Alose if i mute channel (set talk power greater than bot have) i can play music without crashing isntance ( ofc i cant hear music cause of mute)
Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 9.9 (stretch)
 - Kernel: Linux 4.9.185-xxxx-std-ipv6-64 x86_64
 - Load Average: 0.62 0.49 0.22
 - Uptime: 0 days, 0 hours, 5 minutes, 4 seconds
 - OS x64 check: OK
 - OS Updates: 0 (well done!)
 - OS Missing Packages: None
 - OS APT Last Update: 11.08.2019 14:18:12 UTC +00:00:00
 - Shell Locale: en_US.UTF-8
 - Bot Start Script: not found
 - CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                4
    Thread(s) per core:    2
    Core(s) per socket:    2
    Socket(s):             1
    Model name:            Intel(R) Atom(TM) CPU N2800   @ 1.86GHz
    CPU MHz:               1330.000
 - RAM: 688.58 MB/3.83 GB in use (17%)
 - SWAP: 0 B/510.99 MB in use (0%)
 - DISK: 4.62 GB/1.79 TB in use (0%)
 - Package versions:
   - libglib: 2.50.3-2

BOT INFORMATION
 - Status: running (PIDs: 662 537, User: sinusbot)
 - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
 - Binary: /home/testweb/sinusbot/sinusbot
 - Binary Info: MD5 Hash: 2ee075d4cb2a3a640862b4eefa0fa6b1, Perms: 755, User: sinusbot
 - Version: 1.0.0-beta.5-b262b6a
 - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
   - TS3 Client: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
 - Config:
   - LogLevel = 4
   - TS3Path = /home/testweb/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.3.0)
   - YoutubeDLPath = not set
 - Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; command.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js

BOT TECHNICAL INFORMATION
 - File exists:
   - TS3Client/libqxcb-glx-integration.so: no
 - LDD output:
    linux-vdso.so.1 (0x00007ffea6fcd000)
    libswresample.so.2 => /home/testweb/sinusbot/libswresample.so.2 (0x00007f86600c9000)
    libavfilter.so.6 => /home/testweb/sinusbot/libavfilter.so.6 (0x00007f865fd71000)
    libavformat.so.57 => /home/testweb/sinusbot/libavformat.so.57 (0x00007f865f970000)
    libavcodec.so.57 => /home/testweb/sinusbot/libavcodec.so.57 (0x00007f865f00b000)
    libavutil.so.55 => /home/testweb/sinusbot/libavutil.so.55 (0x00007f865ed97000)
    libdl.so.2 => /lib/x86_64-linux-gnu/libdl.so.2 (0x00007f865eb93000)
    libm.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6 (0x00007f865e88f000)
    libpthread.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0 (0x00007f865e672000)
    libstdc++.so.6 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6 (0x00007f865e2f0000)
    libgcc_s.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1 (0x00007f865e0d9000)
    libc.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6 (0x00007f865dd3a000)
    libz.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1 (0x00007f865db20000)
    librt.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/librt.so.1 (0x00007f865d918000)
    /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f86602e3000)

REACHABILITY CHECKS
 - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection established to www.sinusbot.com, CODE #200]
 - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORED [Disabled]
 - DNS resolution check: SUCCESS [www.sinusbot.com resolved to 104.28.14.74]
 - Update server checks:
    update01.sinusbot.com -> 104.28.14.74: SUCCESS [CODE #404]
    update02.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]
    update03.sinusbot.com -> 104.28.14.74: SUCCESS [CODE #404]

TIME INFORMATION
 - Time (local): 11.08.2019 15:03:08 UTC +00:00:00
 - Time (remote): <Failed retrieving remote time!>
 - Time (difference): n/a secs
 - Timezone: Etc/UTC

OTHER INFORMATION
 - TeamSpeak3 Version: 3.3.0
 - youtube-dl Version: unknown
 - DiagScript Version: 0.8.0
==========================================================
 

Vizi

Member
after fresh instal same problem

Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
- Operating System: Debian GNU/Linux 9.9 (stretch)
- Kernel: Linux 4.19-ovh-xxxx-std-ipv6-64 x86_64
- Load Average: 0.04 0.13 0.24
- Uptime: 0 days, 0 hours, 45 minutes, 22 seconds
- OS x64 check: OK
- OS Updates: 0 (well done!)
- OS Missing Packages: None
- OS APT Last Update: 13.08.2019 13:44:31 UTC +00:00:00
- Shell Locale: en_US.UTF-8
- Bot Start Script: not found
- CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                4
    Thread(s) per core:    2
    Core(s) per socket:    2
    Socket(s):             1
    Model name:            Intel(R) Atom(TM) CPU N2800   @ 1.86GHz
    CPU MHz:               1075.697
- RAM: 627.54 MB/3.81 GB in use (16%)
- SWAP: 0 B/510.99 MB in use (0%)
- DISK: 1.67 GB/1.79 TB in use (0%)
- Package versions:
   - libglib: 2.50.3-2

BOT INFORMATION
- Status: running (PIDs: 22952 22951, User: sinusbot)
- Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
- Binary: /opt/sinusbot/sinusbot
- Binary Info: MD5 Hash: d770dee2259d159aa78550962d3251e3, Perms: 755, User: sinusbot
- Version: 1.0.0-beta.3-735814e
- TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
   - TS3 Client: 2e771e4332cf87da1f72d58aa6923f9f
- Config:
   - LogLevel = 3
   - TS3Path = /opt/sinusbot/teamspeak3-client/ts3client_linux_amd64 (Version 3.3.0)
   - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2019.08.02)
- Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; command.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js

BOT TECHNICAL INFORMATION
- File exists:
   - TS3Client/libqxcb-glx-integration.so: no
- LDD output:
    linux-vdso.so.1 (0x00007ffda8dc7000)
    libswresample.so.2 => /opt/sinusbot/libswresample.so.2 (0x00007efdf568b000)
    libavfilter.so.6 => /opt/sinusbot/libavfilter.so.6 (0x00007efdf5333000)
    libavformat.so.57 => /opt/sinusbot/libavformat.so.57 (0x00007efdf4f32000)
    libavcodec.so.57 => /opt/sinusbot/libavcodec.so.57 (0x00007efdf45cd000)
    libavutil.so.55 => /opt/sinusbot/libavutil.so.55 (0x00007efdf4359000)
    libdl.so.2 => /lib/x86_64-linux-gnu/libdl.so.2 (0x00007efdf4155000)
    libm.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6 (0x00007efdf3e51000)
    libpthread.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0 (0x00007efdf3c34000)
    libstdc++.so.6 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6 (0x00007efdf38b2000)
    libgcc_s.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1 (0x00007efdf369b000)
    libc.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6 (0x00007efdf32fc000)
    libz.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1 (0x00007efdf30e2000)
    librt.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/librt.so.1 (0x00007efdf2eda000)
    /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007efdf58a5000)

REACHABILITY CHECKS
- HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection established to www.sinusbot.com, CODE #200]
- HTTPS check with IPv6 mode: IGNORED [Disabled]
- DNS resolution check: SUCCESS [www.sinusbot.com resolved to 104.28.14.74]
- Update server checks:
    update01.sinusbot.com -> 104.28.14.74: SUCCESS [CODE #404]
    update02.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]
    update03.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]

TIME INFORMATION
- Time (local): 13.08.2019 14:11:07 UTC +00:00:00
- Time (remote): <Failed retrieving remote time!>
- Time (difference): n/a secs
- Timezone: Europe/Paris

OTHER INFORMATION
- TeamSpeak3 Version: 3.3.0
- youtube-dl Version: 2019.08.02
- DiagScript Version: 0.8.0
==========================================================
 

TwentyFour

Well-Known Member
is awesome!
V.I.P.
TS-Client is crashing of prolly cuz of missing dependencies.
So you re-installed your OS and installed again with the installer. Which leads to exactly those dependencies missing again. :rolleyes:

Since you're already on a "blank version" now, why don't you try to install manually via the FAQ?
And set your LogLevel = 10, so you can post the instance log as well...
 

Vizi

Member
funny thing is on beta.1 works like a charm

@2 and yeah all conditions of checklist are met
@3 later on i ll instal bot with beta5 with 3.3.0 ts and will check on level 10 of logs
 

Gustav76

Member
funny thing is on beta.1 works like a charm

@2 and yeah all conditions of checklist are met
@3 later on i ll instal bot with beta5 with 3.3.0 ts and will check on level 10 of logs
let me know when you tested it. I think the processor N2800 is not compatible with this TS3 Client
 

Similar threads

Top