• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Solved Bot startet nicht

Flash08YT

Donor
is awesome!
#1
Hey, seit 3 Tagen habe ich das Problem, dass mein bot nicht startet, wenn ich "./sinusbot" eingebe.
In der Konsole kommt "./sinusbot: error while loading shared libraries: libswresample.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory"
ich habe den Bot auch schon neu installiert

http://prntscr.com/l3m88q das ist mein sinusbot verzeichnis
 

Flash08YT

Donor
is awesome!
#5
Version: 0.14.3-0e747fd
Betriebssystem: Debian 8
TS Version: 3.2.1
Hardware: ?
Ram frei: 10GB
config.ini: http://prntscr.com/l43qej

debug:

Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 8.11 (jessie)
 - Kernel: Linux 3.16.0-4-amd64 x86_64
 - Load Average: 0.16 0.20 0.24
 - Uptime: 1 days, 18 hours, 46 minutes, 56 seconds
 - OS x64 check: OK
 - OS Updates: 16 (updates available!)
 - OS Missing Packages: None
 - OS APT Last Update: 09.10.2018 15:55:54 CEST +02:00:00
 - SHELL LOCALE LANG: de_DE.UTF-8
 - Bot Start Script: not found
 - DNS resolution check: www.sinusbot.com resolved to 104.28.15.74 -> OK
 - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection was established to www.sinusbot.com, CODE #200]
 - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORE
 - CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                6
    Thread(s) per core:    1
    Core(s) per socket:    6
    Socket(s):             1
    Model name:            Common KVM processor
    CPU MHz:               1999.999
    Hypervisor vendor:     KVM
    Virtualization type:   full
 - RAM: 4.12 GB/14.72 GB in use (28%)
 - SWAP: 0 B/2.07 GB in use (0%)
 - DISK: 3.80 GB/47.04 GB in use (8%)
 - Package versions:
   + libglib: 2.42.1-1+b1

BOT INFORMATION
 - Status: not running
 - Webinterface: port locally not reachable (Port: 8087)
 - Binary: /opt/sinusbot/sinusbot
 - Binary Info: MD5 Hash: 457224ee75d8a25d64eab6fc7465cd48, Perms: 777, User: root
 - Version: 0.14.3-0e747fd
 - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: 9463787dd59286dea7a4a284409993c3
   - TS3 Client: 9463787dd59286dea7a4a284409993c3
 - Config:
   - LogLevel =
   - TS3Path = /opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.2.1)
   - YoutubeDLPath = not set
 - Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js

TIME INFORMATION
 - Time (local): 09.10.2018 19:25:00 CEST +02:00:00
 - Time (remote): 09.10.2018 19:25:00 CEST +02:00:00
 - Time (difference): 0 secs (Time diff less than 2 secs. Good.)
 - Timezone: Europe/Berlin

OTHER INFORMATION
 - TeamSpeak 3 Version: 3.2.1
 - youtube-dl Version: unknown
 - DiagScript Version: 0.7.1
==========================================================
 

Similar threads