• TeamSpeak has reported a vulnerability in it's client that can potentially lead to RCE. A new version has been released that fixes it. So please update the client in your bot installation as soon as possible as well. Click here for more information.
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Bots suddenly get connection lost all time.

Hey guys, my bots were working pretty much fine, since 2-3 months. but since today they only connect for some seconds, dont play any music and get connection lost.

2019-01-02T22:00:05+01:00 TSClient quit.
2019-01-02T22:00:04+01:00 New connection status 0; Error 1793
2019-01-02T22:00:04+01:00 The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation or the password is wrong , the security level of your identity is too low or the server does not allow the version of the client you are using. See our Wiki / Forums for more help.
2019-01-02T22:00:04+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connection lost, want autoreconnect = 1
2019-01-02T22:00:04+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Disconnected
2019-01-02T22:00:04+01:00 TS |INFO |PktHandler | |Dropping client 212 because of resend timeout
2019-01-02T22:00:04+01:00 TS |INFO |PktHandler | |Cleaning up connection because of 9 resends of COMMAND packet
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |LicenseViewer | |Found cached license for version 4 and language en
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |LicenseViewer | |View license: version=4, language=en, require accept=1
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |Update | |Check license: version=4, min_version=4, my_license_version=4, my_license_min_version=1
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |Update | |Checking for updates...
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Checking for update
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Last update check was: Tue Jan 1 00:00:01 2019
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |Bookmarks | |Collecting autoconnect bookmarks
2019-01-02T21:59:39+01:00 New connection status 3; Error 0
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Establishing connection
2019-01-02T21:59:39+01:00 New connection status 2; Error 0
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connected
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |DEVELOP |PktHandler | |Puzzle solve time: 3
2019-01-02T21:59:39+01:00 New connection status 1; Error 0
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connecting
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |PreProSpeex |1 |Speex version: 1.2rc1
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Initiating connection: CENSOREDIP:CENSOREDPORT
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect to server: CENSOREDIP
2019-01-02T21:59:39+01:00 TS |INFO |ClientUI | |ts3server: CENSOREDIP?port=CENSOREDPORT&nickname=Shop%20%5BBOT%5D&password=&cid=169542&channelpassword=
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |successfully downloaded revocation list
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Using configuration location: /opt/SinusPort-8089/data/ts3/ab79bdfe-8be2-4286-bea6-a65328dde14c/23308b7f-d060-402f-ad17-3dbe8b41c63e/settings.db
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Qt version: 5.6.1
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Failed to init text to speech engine
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |DEVELOP |ClientUI | |Notifications init: Soundpack path: /opt/SinusPort-8089/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/sound/nosounds
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |*** Time [INIT]: 104
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |*** Time [MAINWINDOW]: 104
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |Plugins | |Loading plugin: libsoundbot_plugin.so
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |Addons | |Checking for addon updates...
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO |ClientUI | |Unable to create an Open GL context.
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |ERROR |SoundBckndIntf| |libpulse.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |Using hardware aes
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |SystemInformation: Linux 3.16.0-6-amd64 #1 SMP Debian 3.16.57-2 (2018-07-14) x86_64 Binary: 64bit
2019-01-02T21:59:38+01:00 TS |INFO | | |TeamSpeak 3 Client 3.1.8 (2018-01-22 09:50:07)
2019-01-02T21:59:38+01:00 Starting instance ts3server://CENSOREDIP?port=CENSOREDPORT&nickname=Shop%20%5BBOT%5D&password=&cid=169542&channelpassword=
2019-01-02T21:59:38+01:00 Could not create Notifications-Tabletable Notifications already exists
2019-01-02T21:59:38+01:00 Could not create WhisperReceive-Tabletable WhisperReceive already exists
2019-01-02T21:59:38+01:00 Could not create Chat-Tabletable Chat already exists
My teamspeak server is running on Linux 3.5.1 and normally updates itself automatically. The bots are running on Linux 3.1.8.

Any idea, or anyone who has encountered this problem? I tried restarting the whole bot, but that did not help.
 

Multivitamin

Well-Known Member
V.I.P.
Contributor
Insider
Tier III
Your TeamSpeak Client seems to be outdated, please use a current stable version of the TeamSpeak Client
 
Hm, thanks for the tip. I actually did nothing and now it suddenly works. Maybe it was a problem from the teamspeak server and not from sinusbot. Thanks anyway.
 

Similar threads

Top