• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

New connection status 0; Error 0

Rextrus

New Member
Hey,

I use SinusBot for a year already and never had any troubles with it until yesterday. For some reason, my bot can not connect to my Teamspeak 3 Server anymore.
I tried to reinstall SinusBot multiple times. With the script and also manually. The web interface works fine, it just does not want to connect.

Code:
2020-07-30T17:18:45+02:00 TSClient quit.
2020-07-30T17:18:44+02:00 New connection status 0; Error 0
2020-07-30T17:18:44+02:00 The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation, the password is wrong, the security level of your identity is too low, the nickname is too short or too long or the server does not allow the version of the client you are using. See our Wiki / Forums for more help.
2020-07-30T17:18:44+02:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
2020-07-30T17:18:44+02:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Disconnected
2020-07-30T17:18:44+02:00 TS |INFO | | |Statistics report: Not yet, next report on Mon Aug 10 17:08:01 2020
2020-07-30T17:18:44+02:00 TS |INFO |ClientUI | |Last update check was: Sat Jan 1 00:00:01 2022
2020-07-30T17:18:44+02:00 TS |INFO |Bookmarks | |Collecting autoconnect bookmarks
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |DEVELOP |PktHandler |1 |Puzzle solve time: 3
2020-07-30T17:18:43+02:00 New connection status 1; Error 0
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connecting
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Initiating connection: 127.0.0.1:9987
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI |1 |Connect to server: 127.0.0.1
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI | |ts3server: 127.0.0.1?port=9987&nickname=SinusBot&password=&channel=&channelpassword=
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI | |Using configuration location: /opt/sinusbot/data/ts3/ecb5a142-e021-4f96-b60f-e8eeacc311a0/79e4e6e2-da1c-439f-a0ac-b3f7d10c276f/settings.db
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI | |Qt version: 5.12.1
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI | |Failed to init text to speech engine
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO | | |*** Time [INIT]: 331
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO | | |*** Time [MAINWINDOW]: 331
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO | | |successfully downloaded revocation list for myteamspeak id
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |Plugins | |Loading plugin: libsoundbot_plugin.so
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |Query | |listening on 127.0.0.1:25639
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |Plugins | |Loading plugin: libclientquery_plugin_linux_amd64.so
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO | | |successfully downloaded revocation list for accounting
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |Addons | |Checking for addon updates...
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |ERROR |RevocationListCache| |Failed to import revocation list from cache
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |INFO |ClientUI | |Unable to create an Open GL context.
2020-07-30T17:18:43+02:00 TS |ERROR |SoundBckndIntf| |/opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/soundbackends/libpulseaudio_linux_amd64.so error: NOT_CONNECTED
2020-07-30T17:18:42+02:00 TS |ERROR |SoundBckndIntf| |/opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/soundbackends/libpulseaudio_linux_amd64.so error: NOT_CONNECTED
2020-07-30T17:18:42+02:00 TS |INFO | | |Using hardware aes
2020-07-30T17:18:42+02:00 TS |INFO | | |SystemInformation: Linux 5.4.0-42-generic #46-Ubuntu SMP Fri Jul 10 00:24:02 UTC 2020 x86_64 Binary: 64bit
2020-07-30T17:18:42+02:00 TS |INFO | | |TeamSpeak Client 3.5.3 (2020-05-06 09:07:50)
2020-07-30T17:18:42+02:00 Starting instance ts3server://127.0.0.1?port=9987&nickname=SinusBot&password=&channel=&channelpassword=
2020-07-30T17:18:42+02:00 Could not create Notifications-Tabletable Notifications already exists
2020-07-30T17:18:42+02:00 Could not create WhisperReceive-Tabletable WhisperReceive already exists
2020-07-30T17:18:42+02:00 Could not create Chat-Tabletable Chat already exists

Code:
 2020-07-30T17:18:44+02:00 The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation, the password is wrong, the security level of your identity is too low, the nickname is too short or too long or the server does not allow the version of the client you are using. See our Wiki / Forums for more help.

Noone of these suggestions helped. The server is the same, localhost / 127.x.x.x should work. No password is set, default channel ist set, noone is banned on this server, the server is the current server version for ubuntu, security level of the server is LOWER than the client's one. Nickname etc is set.

I am trying to fix that for hours already.

My server version: Ubuntu 20.04.1 LTS and all Updates are installed.
The server has got 15GB free memory.

Can somebody PLEASE help me?

Regards
Rextrus



## Solution
Found out that you can higher the log level to 10.
Also found out, that some "fun" guy banned the servers own IP address. That was the mistake.
 
Last edited:

Similar threads

Top