• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Sinusbot 1.0.0-beta.10-202ee4d | Not sound Discord

mmaniaque

New Member
Hello,

I recently installed Sinusbot to be able to put music on a Discord server and unfortunately the bot does not emit any sound, despite several reinstallations of Sinusbot in several different versions.,

My version of SinusBot is 1.0.0-beta.10-202ee4d.
All the information about the machine, the configuration and the logs of the instance are below in this message.

Thanks for your help.

cordially

Code:
2020-02-08T13:14:53-05:00 starting voice connection
2020-02-08T13:14:53-05:00 identifying to discord
2020-02-08T13:14:53-05:00 hello: {"op":10,"d":{"heartbeat_interval":41250,"_trace":["[\"gateway-prd-main-55nr\",{\"micros\":0.0}]"]},"s":0,"t":""}
2020-02-08T13:14:53-05:00 Discord bot account valid (id: 670413076566376449, name: PRIVATE-NAME)
2020-02-08T13:14:52-05:00 imported module: command
2020-02-08T13:14:52-05:00 resolving module command
2020-02-08T13:14:52-05:00 script sinusbot-commands loaded
2020-02-08T13:14:52-05:00 registered callback for event trackEnd
2020-02-08T13:14:52-05:00 registered callback for event trackInfo
2020-02-08T13:14:52-05:00 registered callback for event track
2020-02-08T13:14:52-05:00 registered callback for event discord:MESSAGE_REACTION_ADD
2020-02-08T13:14:52-05:00 registered callback for event load
2020-02-08T13:14:52-05:00 [sinusbot-commands:86:12] Loaded SinusBot Commands v1.0.0 by Jonas Bögle (@irgendwr).
2020-02-08T13:14:52-05:00 script command loaded
2020-02-08T13:14:52-05:00 module registered as command

Code:
TS3Path = ""
ListenHost = "0.0.0.0"
DataDir = "/opt/sinusbot/data/"
ListenPort = 8087
LocalPlayback = false
EnableLocalFS = false
MaxBulkOperations = 300
LogLevel = 10
EnableProfiler = false
YoutubeDLPath = "/usr/local/bin/youtube-dl"
EnableDebugConsole = false
EnableInternalCommands = false
AllowStreamPush = false
UploadLimit = 83886080
RunAsUser = 0
RunAsGroup = 0
ExternalFileBase = ""
InstanceActionLimit = 6
UseSSL = false
SSLKeyFile = ""
SSLCertFile = ""
Hostname = ""
HostnameMask = ""
SampleInterval = 60
StartVNC = false
EnableWebStream = false
LogFile = ""
LicenseKey = "N6gy7uyar85x3bvISdVenb4DRL28r4OCgiEGHVYNJDk="
IsProxied = false
DenyStreamURLs = []
Pragma = 0
UserAgent = ""

[YoutubeDL]
  BufferSize = 524288
  MaxDownloadSize = 419430400
  MaxDownloadRate = 104857600
  MaxSimultaneousChunkDownloads = 6
  CacheStreamed = false
  TimeoutSingleDownloader = 0
  TimeoutMultiDownloader = 0
  ChunkSize = 3145728

[TS3]
  AvatarMaxWidth = 0
  AvatarMaxHeight = 0
  AllowGIF = false

[StreamRewrites]

[Scripts]
  Debug = false
  AllowReload = false
  EnableTimer = false
  DisableLegacyEvents = false
  DevMode = false
  ScriptTimeout = 5

[Themes]
  Default = ""

[SpeechRecognition]
  Enable = false

[FFmpeg]
  UserAgent = "SinusBot (1.0.0-beta.10-202ee4d)"
  WaitTime = 0

[DAV]
  Enable = false

[XServer]
  Delay = 0
  Debug = false

[SHMem]
  Enable = false
  Size = 0
  Delay = 0
  Interval = 0

[RadioStations]
  URL = ""
  UpdateInterval = 0

[TTS]
  Enabled = false

Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 10 (buster) 
 - Kernel: Linux 4.19.0-6-amd64 x86_64
 - Load Average: 0.19 0.24 0.22
 - Uptime: 6 days, 22 hours, 8 minutes, 36 seconds
 - OS x64 check: OK
 - OS Updates: 0 (well done!)
 - OS Missing Packages: None
 - OS APT Last Update: 08.02.2020 17:28:47 UTC +00:00:00
 - Shell Locale: en_US.UTF-8
 - Bot Start Script: not found 
 - CPU:
    Architecture:        x86_64
    CPU(s):              12
    Thread(s) per core:  2
    Core(s) per socket:  6
    Socket(s):           1
    Model name:          Intel(R) Xeon(R) E-2236 CPU @ 3.40GHz
    CPU MHz:             953.496
    Virtualization:      VT-x
 - RAM: 7.94 GB/31.19 GB in use (25%) 
 - SWAP: 0 B/1021.99 MB in use (0%) 
 - DISK: 7.96 GB/468.34 GB in use (1%) 
 - Package versions:
   - libglib: 2.58.3-2+deb10u2

BOT INFORMATION
 - Status: running (PIDs: 30510 30509, User: sinusbot)
 - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
 - Binary: /opt/sinusbot/sinusbot
 - Binary Info: MD5 Hash: 224b687db910b732fe5a7cfec4f6c78e, Perms: 755, User: sinusbot
 - Version: 1.0.0-beta.10-202ee4d
 - TS3 Plugin: unknown (TS3client not found)
   - Bot Plugin: unknown
   - TS3 Client: unknown
 - Config:
   - LogLevel = 10 (debug log active)
   - TS3Path =  (TS3client-binary does not exist!)
   - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2020.01.24)
 - Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; command.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; sinusbot-commands.js; welcome.js

BOT TECHNICAL INFORMATION
 - File exists:
   - TS3Client/libqxcb-glx-integration.so: 
 - LDD output:
    linux-vdso.so.1 (0x00007ffd00117000)
    libswresample.so.2 => /opt/sinusbot/libswresample.so.2 (0x00007f40d721b000)
    libavfilter.so.6 => /opt/sinusbot/libavfilter.so.6 (0x00007f40d6ec3000)
    libavformat.so.57 => /opt/sinusbot/libavformat.so.57 (0x00007f40d6ac2000)
    libavcodec.so.57 => /opt/sinusbot/libavcodec.so.57 (0x00007f40d615d000)
    libavutil.so.55 => /opt/sinusbot/libavutil.so.55 (0x00007f40d5ee9000)
    libdl.so.2 => /lib/x86_64-linux-gnu/libdl.so.2 (0x00007f40d5ed9000)
    libm.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6 (0x00007f40d5d54000)
    libpthread.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0 (0x00007f40d5d33000)
    libstdc++.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6 (0x00007f40d5baf000)
    libgcc_s.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1 (0x00007f40d5b95000)
    libc.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6 (0x00007f40d59d4000)
    libz.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1 (0x00007f40d57b6000)
    librt.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/librt.so.1 (0x00007f40d57aa000)
    /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f40d7437000)

REACHABILITY CHECKS
 - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection established to www.sinusbot.com, CODE #200]
 - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORED [Disabled]
 - DNS resolution check: SUCCESS [www.sinusbot.com resolved to 104.28.14.74]
 - Update server checks: 
    update01.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]
    update02.sinusbot.com -> 104.28.14.74: SUCCESS [CODE #404]
    update03.sinusbot.com -> 104.28.15.74: SUCCESS [CODE #404]

TIME INFORMATION
 - Time (local): 08.02.2020 18:16:27 UTC +00:00:00
 - Time (remote): <Failed retrieving remote time!>
 - Time (difference): n/a secs 
 - Timezone: Etc/UTC

OTHER INFORMATION
 - TeamSpeak3 Version: unknown 
 - youtube-dl Version: 2020.01.24
 - DiagScript Version: 0.8.0
==========================================================
 

Frizzant

Member
Contributor
To me there is no obvious error. Are you sure you got the correct log?
Or is the bot muted or something?
 

mmaniaque

New Member
To me there is no obvious error. Are you sure you got the correct log?
Or is the bot muted or something?

Hello,

Thank you for your response, no the bot is not mute, I put music in a loop to try to solve the problem.

cordially

screen-080220363913-039.png

screen-080220523713-039.png
 

Similar threads

Top