• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!
  • Happy New Year everyone! A new version (1.0.0-beta.16) is out for Linux, fixing an issue that could lock the bot up when using it with TS3. Please visit the resources section or the main page (https://www.sinusbot.com) for the new package.

Solved Sinusbot Scripts does not work

HammerLP

Member
I have rented a kvm-root server on prepaidhoster.de. On this root server i installed a sinusbot, teamspeak and a Minecraft server. But I can‘t install any script with the sinusbot webinterface. And when I install any script over ftp the scripts does not work. The dude in the video had the exact same problem then me.

My System:
Betriebssystem: Debian 10.10

Ressourcen​


Paket: KVM Konfigurierbar (SSD)

vCores: 2 Cores

Prozessor: AMD EPYC Processor, 2.50 GHz

Arbeitsspeicher: 16384 MB

Festplattenspeicher: 50 GB SSD Speicher

Trafficverbrauch: ~12.65 GB von ∞ GB

Netzwerk-Speed: 25 MB/s 25 MB/s

https://youtu.be/2z-th3A2atI
 
Last edited:

Lala Sabathil

Donor
is awesome!
Contributor
Insider
The Webinterface function to download scripts does not work.
You have to put the scripts via FTP or SFTP into the scripts folder and you have to restart the bot.
 

Lala Sabathil

Donor
is awesome!
Contributor
Insider
If just this script doesn't work then this forum category is the wrong one because this is clearly no general bug!

Please submit a bug report in the discussion thread of support++ or join the support++ server on discord.
 
Top