1. The bot currently doesn't work with version 3.1 of the TS client. Please downgrade to an older version. Read this for more information on how to downgrade.

Some instances stop responding

Discussion in 'Bugs & Feature Requests' started by SimoBot, Aug 11, 2017.

  1. SimoBot

    SimoBot Member

    Operating System: Linux
    SinusBot Version: 0.9.21
    TS3 Version: Client 3.0.18.2, Server 3.0.13.4

    Problem Description
    I reinstalled my vps just yesterday, I used the automatic script, then installed the latest version, 9.21, the ts3 client version to 3.0.18.2 and put back the license I had to use 4+2 bots. Of course the entire folder belong to the sinusbot user, and can execute stuff, read and write. The problem is that even if the instances are the same, some of them after some time stop responding while others keep to work. What could the reason be? I have the log level to 10 but I can't see anything in the logs. I was wondering if I had to install some apt in particular that maybe the installer didn't do, any idea?

    Diagnostic script:
    Code:
    ==========================================================
    SINUSBOT RELATED
    SYSTEM INFORMATION
    - Operating System: Ubuntu 16.04.3 LTS (OpenVZ)
    - OS x64 check: OK
    - Kernel: Linux 4.4.0 x86_64
    - Load Average: 0.72 0.62 0.52
    - Uptime: 0 days, 20 hours, 4 minutes, 1 seconds
    - OS Updates: 3 (updates available!)
    - OS Missing Packages: None (v1)
    - OS APT Last Update: 11.08.2017 04:50:27 CEST +02:00:00
    - Bot Start Script: found at /etc/init.d/sinusbot [perms: 755]
    - DNS resolution check: sinusbot.com resolved to 104.18.41.220 -> OK
    - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection was established to sinusbot.com]
    - HTTPS check with IPv6 mode: FAILED  [Failed connecting to sinusbot.com]
    - CPU:
        Architecture:          x86_64
        CPU(s):                0
        Model name:            Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2683 v3 @ 2.00GHz
        CPU MHz:               2500.000
        Virtualization:        VT-x
        Hypervisor vendor:     vertical
        Virtualization type:   full
    - RAM:  B/4.00 GB in use (%)
    - SWAP:  B/ B in use (%)
    - DISK: 2.62 GB/25.45 GB in use (10%)
    - Package versions:
       > libglib: 2.48.2-0ubuntu1
    
    BOT INFORMATION
    - Status: running (PIDs: 1891 1890, User: sinusbot)
    - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
    - Binary: /opt/sinusbot/sinusbot (MD5 Hash: f62c677c697c99ee7c4e624ae8822887)
    - Version: 0.9.21-87a90ce
    - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
       - Bot Plugin: 8aa3378ad883893f4942540dafbc00f2
       - TS3 Client: 8aa3378ad883893f4942540dafbc00f2
    - Config:
       - LogLevel = 10 (debug log active)
       - TS3Path = /opt/sinusbot/teamspeak3-client/ts3client_linux_amd64 (Version 3.0.18.2)
       - YoutubeDLPath = /usr/local/bin/youtube-dl (does exist, version: 2017.08.06)
    - Installed scripts: aloneMode.js; Avanti.js; BackToDefault.js; dici.js; minchiate.js; notina.js; playlists.js; Poke.js; rename_en.js; Ricarica.js; ServerGroupOnPlaying.js; Skipper.js; soundcloud.js; SoundOnChannel2.js; SpotifyAlbum.js; Spotify.js; _test per on Connect.js; _test per on ConnectV1.js; VieniVia.js; VolInfo.js; Vol+-.js; Youtube Search.js (Don't mind this scripts, a lot of them are not enabled)
    
    OTHER INFORMATION
    - Report date: 11.08.2017 14:24:37 CEST +02:00:00 (timezone: Etc/UTC)
    - TeamSpeak 3 Version: 3.0.18.2 (vulnerable! outdated!)
    - youtube-dl Version: 2017.08.06
    - DiagScript version: 0.5.1
    ==========================================================
     
  2. SimoBot

    SimoBot Member

Share This Page