• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Solved TSClient quit / Could not request shutdown

Status
Not open for further replies.

NeoXen

New Member
Hey all,

i know there are like thousands of other posts regarding this issue, but none of them really helped me out.
Every time i try to start the bot i get this error:

Code:
[email protected]:/home/musicbot/MusicBot# ./ts3bot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat
2016/08/02 05:52:50 !!!!!!! YOU ARE RUNNING THE BOT AS UID 0 (ROOT) WITHOUT HAVING SET ANOTHER UID. THIS IS A SERIOUS SECURITY VIOLATION !!!!!!!!
___ ___ _  _ _   _ ___ ___  ___ _____  BETA
/ __|_ _| \| | | | / __| _ )/ _ \_   _|
\__ \| || .` | |_| \__ \ _ \ (_) || |
|___/___|_|\_|\___/|___/___/\___/ |_|

(C) 2013-2015 Michael Friese. All rights reserved.

2016/08/02 05:52:50 a899a74f INFO   Initializing bot://a899a74f-2d11-4c8d-a49c-5801e589a596
2016/08/02 05:52:50 a899a74f c5942aa2 INFO   Loaded
2016/08/02 05:52:50 FFmpeg/avcodec v3675236; license: LGPL version 2.1 or later; 494 codecs
2016/08/02 05:52:50 FFmpeg/avformat v3674980; license: LGPL version 2.1 or later; 139 formats
2016/08/02 05:52:50 a899a74f c5942aa2 INFO   Starting instance ts3server://ts.neoxen.de?port=9987&nickname=Music-Bot&password=&channel=&channelpassword=
2016/08/02 05:52:50 a899a74f c5942aa2 INFO   TSClient quit.
2016/08/02 05:52:50 RadioStation data loaded
2016/08/02 05:52:51 Imported radio stations
2016/08/02 05:52:55 a899a74f c5942aa2 WARN   Could not request shutdown

Running it as a non-root user didn't help, even downgrading to TS 3.0.18.2 didn't help.
The web-interface is working, the bot is just not connecting to my server.
The bot is running on a ubuntu-vps, so when i try to start the ts-client, it says:
Code:
[email protected]:~/TeamSpeak-Client/TeamSpeak3-Client-linux_amd64# sh ts3client_runscript.sh
QXcbConnection: Could not connect to display
Aborted

Would be nice if anyone knows how to work around this error :D
Thanks in advance!
This is the output from the diag-tool:

Code:
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
- Operating System: Ubuntu 16.04.1 LTS (OpenVZ)
- OS x64 check: OK
- Kernel: Linux 2.6.32-042stab111.12 x86_64
- Load Average: 0.24 0.22 0.17
- Uptime: 1 days, 15 hours, 48 minutes, 4 seconds
- OS Updates: 0 (well done!)
- OS Missing Packages: None (v1)
- OS APT Last Update: 31.07.2016 13:49:43 EDT -04:00:00
- Bot Start Script: not found
- DNS resolution check: google.com -> OK
- CPU:

- RAM:  B/4.00 GB in use (%)
- SWAP:  B/ B in use (%)
- DISK: 2.29 GB/197.70 GB in use (1%)
- Package versions:
   > libglib: 2.48.1-1~ubuntu16.04.1

BOT INFORMATION
- Status: running (PIDs: 15767, User: root)
- Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
- Binary: /home/musicbot/MusicBot/ts3bot (Hash: 3b2c7f99a3b0a358e7d328079c4fa8b8)
- Version:
- TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: db9ca817116ad2a1d5f1efa4aabae409
   - TS3 Client: db9ca817116ad2a1d5f1efa4aabae409
- Config:
   - LogLevel = 3
   - TS3Path = /home/musicbot/TeamSpeak-Client/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.0.19.4)
   - YoutubeDLPath = not set
- Installed scripts: scripts folder not found (using < v0.9.9?)

OTHER INFORMATION
- Report date: 02.08.2016 05:53:24 EDT -04:00:00 (timezone: America/New_York)
- TeamSpeak 3 Version: 3.0.19.4
- youtube-dl Version: unknown
- DiagScript version: 0.4.5
==========================================================
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top