• We would like to invite you to check out the latest 1.0 alpha versions. You can read more about what's new here. Please note, that this is still an early release and will contain new bugs ¯\_(ツ)_/¯
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Bot doesnt connect

flyth

is reticulating splines
Staff member
Developer
Contributor
sbot version: newest Ts version. 3.3.0
a) always use version numbers instead of "newest" since
b) you're probably using 0.13.37 and did not read the BIG RED banner at the top
 

irgendwr

No DMs please - Currently inactive
Staff member
V.I.P.
is awesome!
is uber awesome!
Contributor
Insider
do you mean sinusbot installed multiple times on other Ports?
/opt/sinusbot2/
totally-not-sketchy.jpg

One of the following is the reason:
The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation or the password is wrong , the security level of your identity is too low or the server does not allow the version of the client you are using.
(probably the security level)
 

Badetuch

Helping Hand
I tried everthing but it doesnt work ???
My teamspeak server is on 3.3.0 and the others are on 3.2.0 is that the problem?
 

Neks

Member
i know the reason of this bug...
This It's due at this fucking update at teamspeak server the old client can't be connect at new server...
 

Similar threads

Top