• We would like to invite you to check out the latest 1.0 alpha versions. You can read more about what's new here. Please note, that this is still an early release and will contain new bugs ¯\_(ツ)_/¯
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Solved cant find libGL.so.1 and LogLevel increased -> doesn't connect

Chryfi2

New Member
Hey,
I should have installed my bot correct (Linux V-server Debian 9), copied the libsound etc. However when I start the bot this happens:
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG Prespawn.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG About to run.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e INFO Starting instance ts3server://213.124.64.25?port=9987&nickname=SinusBot&password=&channel=&channelpassword=
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG TS>/opt/Sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64: error while loading shared libraries: libGL.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG Closed.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e INFO TSClient quit. LogLevel has been increased, please try to connect again to see more details.

My config.ini:
Code:
TS3Path = "/opt/Sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64"
ListenHost = "0.0.0.0"
DataDir = "/opt/Sinusbot/data/"
ListenPort = 8087
LocalPlayback = false
EnableLocalFS = false
MaxBulkOperations = 300
LogLevel = 3
EnableProfiler = false
YoutubeDLPath = "/usr/local/bin/youtube-dl"
EnableDebugConsole = false
AllowStreamPush = false
UploadLimit = 83886080
RunAsUser = 0
RunAsGroup = 0
InstanceActionLimit = 6
UseSSL = false
SSLKeyFile = ""
SSLCertFile = ""
Hostname = ""
HostnameMask = ""
SampleInterval = 60
StartVNC = false
EnableWebStream = false
LogFile = ""
LicenseKey = "hYWWM45xzmDtLCG2NSQwdNoAMnpN4n20EClW8boE5k8="
IsProxied = false
DenyStreamURLs = []
Pragma = 0
UserAgent = ""
I tried to raise the Logleven in the config and I tried to add a teamspeak identity with higher loglevel, nothing changed.
Any help?
 

Chryfi2

New Member
Hey,
I should have installed my bot correct (Linux V-server Debian 9), copied the libsound etc. However when I start the bot this happens:
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG Prespawn.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG About to run.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e INFO Starting instance ts3server://213.124.64.25?port=9987&nickname=SinusBot&password=&channel=&channelpassword=
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG TS>/opt/Sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64: error while loading shared libraries: libGL.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e DEBUG Closed.
2018/11/13 20:25:46 76498b16 6f7a572e INFO TSClient quit. LogLevel has been increased, please try to connect again to see more details.

My config.ini:
Code:
TS3Path = "/opt/Sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64"
ListenHost = "0.0.0.0"
DataDir = "/opt/Sinusbot/data/"
ListenPort = 8087
LocalPlayback = false
EnableLocalFS = false
MaxBulkOperations = 300
LogLevel = 3
EnableProfiler = false
YoutubeDLPath = "/usr/local/bin/youtube-dl"
EnableDebugConsole = false
AllowStreamPush = false
UploadLimit = 83886080
RunAsUser = 0
RunAsGroup = 0
InstanceActionLimit = 6
UseSSL = false
SSLKeyFile = ""
SSLCertFile = ""
Hostname = ""
HostnameMask = ""
SampleInterval = 60
StartVNC = false
EnableWebStream = false
LogFile = ""
LicenseKey = "hYWWM45xzmDtLCG2NSQwdNoAMnpN4n20EClW8boE5k8="
IsProxied = false
DenyStreamURLs = []
Pragma = 0
UserAgent = ""
I tried to raise the Logleven in the config and I tried to add a teamspeak identity with higher loglevel, nothing changed.
Any help?
Forgot to do that:
apt-get install -y x11vnc xvfb libxcursor1 ca-certificates bzip2 libnss3 libegl1-mesa x11-xkb-utils libasound2
My fault.
 

Similar threads

Top