• TeamSpeak has reported a vulnerability in it's client that can potentially lead to RCE. A new version has been released that fixes it. So please update the client in your bot installation as soon as possible as well. Click here for more information.
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

please help..!! my server can't connect to sinusbot

ggv01

New Member
Code:
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =================================================
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] = HELLO! Please invest some time to read this.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =                                               =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  Thanks  for  using  this diagnostic script!  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  The  more  information  you   provide,  the  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  better  we  can help to solve your problem.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =                                               =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  The  execution  may  take  some  moments to  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  collection  the most  important information  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  of your system  and  your bot installation.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =                                               =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  After  everything  is  done, you will get a  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  diagnostic output, ready for copy & pasting  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  it within a CODE-tag in the SinusBot forum.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  [Link: https://forum.sinusbot.com]           =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =                                               =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  No  private  information  will be collected  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  nor  the  data  will  be  sent to anywhere.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  This  just generates an example forum post.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =                                               =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  The script does perform a DNS resolution of  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  domain 'www.sinusbot.com' to  determine  if  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =  your  DNS settings are working as expected.  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =================================================
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] = I am thankful for any feedback. Please  also  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] = report any issues you may find either on the  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] = SinusBot forum or via GitHub issues. Thanks!  =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =   -- Patrik Kernstock aka. Patschi.           =
[2019-03-02 06:42:13] [WELCOME] =================================================

[2019-03-02 06:42:13] [WAIT] Press [ENTER] to continue...

[2019-03-02 06:42:13] [INFO] Starting diagSinusbot v0.7.1 [2018-05-23 22:20 UTC]...
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] Checking for new diagnostic script version...
[2019-03-02 06:42:14] [OKAY] You are using the latest version.
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] Detected operating system: Debian GNU/Linux 8.11 (jessie)
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] Searching bot binary...
[2019-03-02 06:42:14] [DEBUG] Searching in directory '/opt/ts3soundboard'...
[2019-03-02 06:42:14] [DEBUG] Binary 'sinusbot' found.
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] Binary found.
[2019-03-02 06:42:14] [DEBUG] Collecting information...
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] (Scan may take some moments...)
[2019-03-02 06:42:14] [INFO] Collecting system information...
[2019-03-02 06:42:14] [DEBUG] Getting operating system version...
[2019-03-02 06:42:14] [DEBUG] Checking DNS resolution...
[2019-03-02 06:42:15] [DEBUG] Checking web IPv4 access...
[2019-03-02 06:42:23] [ERROR] Contacting 'www.sinusbot.com' using IPv4-only mode failed: Please check for IPv4 connectivity, for any DNS resolution issues or possible firewall restrictions.
[2019-03-02 06:42:23] [DEBUG] Checking for locales...
[2019-03-02 06:42:23] [DEBUG] Getting processor information...
[2019-03-02 06:42:23] [DEBUG] Checking for available operating system updates...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Getting RAM information...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Getting SWAP information...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Getting DISK information...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Getting disk info by using command:
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG]  $ df -Tl --total -t ext4 -t ext3 -t ext2 -t reiserfs -t jfs -t ntfs -t fat32 -t btrfs -t fuseblk
[2019-03-02 06:42:24] [INFO] Collecting bot information...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Trying to get SinusBot version using version parameter...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Loading bot config file...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Determining bot status...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Reading ListenPort from bot configuration...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Getting installed bot scripts...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Reading LogLevel from bot configuration...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Reading TS3Path from bot configuration...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Trying to get ts3client version...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Checking installation of bot plugin in ts3client...
[2019-03-02 06:42:24] [DEBUG] Checking for 'youtube-dl'...
[2019-03-02 06:42:27] [DEBUG] Generating output...


Please attach this output to your forum post:

[CODE]
==========================================================
SINUSBOT RELATED
SYSTEM INFORMATION
 - Operating System: Debian GNU/Linux 8.11 (jessie)
 - Kernel: Linux 3.16.0-7-amd64 x86_64
 - Load Average: 0.00 0.00 0.00
 - Uptime: 0 days, 1 hours, 50 minutes, 10 seconds
 - OS x64 check: OK
 - OS Updates: 2 (updates available!)
 - OS Missing Packages: None
 - OS APT Last Update: 01.03.2019 23:04:05 EST -05:00:00
 - SHELL LOCALE LANG: en_US.UTF-8
 - Bot Start Script: not found
 - DNS resolution check: www.sinusbot.com resolved to 104.28.15.74 -> OK
 - HTTPS check with IPv4 mode: FAILED  [Failed establishing connection to www.sinusbot.com, CODE #000]
 - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORE
 - CPU:
    Architecture:          x86_64
    CPU(s):                1
    Thread(s) per core:    1
    Core(s) per socket:    1
    Socket(s):             1
    Model name:            Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630 v3 @ 2.40GHz
    CPU MHz:               2394.454
    Hypervisor vendor:     KVM
    Virtualization type:   full
 - RAM: 179.85 MB/1000.07 MB in use (17%)
 - SWAP: 0 B/1.99 GB in use (0%)
 - DISK: 2.46 GB/27.54 GB in use (8%)
 - Package versions:
   + libglib: 2.42.1-1+b1

BOT INFORMATION
 - Status: not running
 - Webinterface: port locally not reachable (Port: 9000)
 - Binary: /opt/ts3soundboard/sinusbot
 - Binary Info: MD5 Hash: cc7e9b1c61045377b221302a86be605e, Perms: 755, User: sinusbot
 - Version: 1.0.0-alpha.6-a47ac17
 - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
   - Bot Plugin: 59c9a688307aa73af9573029a7625fc5
   - TS3 Client: 59c9a688307aa73af9573029a7625fc5
 - Config:
   - LogLevel = 3
   - TS3Path = /opt/ts3soundboard/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 (Version 3.1.8)
   - YoutubeDLPath = /opt/ts3soundboard/youtube-dl (does exist, version: 2019.03.01)
 - Installed scripts: advertising.js; alonemode.js; bookmark.js; command.js; followme.js; norecording.js; rememberChannel.js; welcome.js; Youtube_Search.js

TIME INFORMATION
 - Time (local): 02.03.2019 06:42:25 EST -05:00:00
 - Time (remote): 02.03.2019 06:42:25 EST -05:00:00
 - Time (difference): 0 secs (Time diff less than 2 secs. Good.)
 - Timezone: America/New_York

OTHER INFORMATION
 - TeamSpeak 3 Version: 3.1.8
 - youtube-dl Version: 2019.03.01
 - DiagScript Version: 0.7.1
==========================================================
Notice: For a better overview, post this data
in the forum within a CODE-tag!


[2019-03-02 06:42:27] [DEBUG] Done.
[/CODE]


please help me? i don't understand
 

Rubynia

New Member
From ur Text:
[2019-03-02 06:42:15] [DEBUG] Checking web IPv4 access...
[2019-03-02 06:42:23] [ERROR] Contacting 'www.sinusbot.com' using IPv4-only mode failed: Please check for IPv4 connectivity, for any DNS resolution issues or possible firewall restrictions.
- HTTPS check with IPv4 mode: FAILED [Failed establishing connection to www.sinusbot.com, CODE #000]
- Webinterface: port locally not reachable (Port: 9000)

Maybe try to allow in ur kvm/(V-)Server the ports for Sinusbot and check that ur KVM have internet conection, if on this run only the bot.
 

Similar threads

Top