• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

[Problem] Sinusbot dosent play anything

TwentyFour

Well-Known Member
is awesome!
V.I.P.
Again ... no infos...
Which SinusBot version are you running? Which TS-Client version is running?

Most likely you run a ts version with an incompatible sinusbot version...
 

TwentyFour

Well-Known Member
is awesome!
V.I.P.
Current sinusbot version + 3.1.8 Client I know I should update my client version but is there another way ?
Another way would be if you start READING the messages other people write.

beta1-2 you should probably being able to run TS client 3.1.8-3.2.5 without problems...
You need 1.0.0beta2 or lower, since beta3 and higher only runs with ts 3.3.0
https://sinusbot.github.io/docs/installation/linux/#compatible-versions

Why do you want to run old TS-clients (with security bugs) anyway?
 

TwentyFour

Well-Known Member
is awesome!
V.I.P.
So I hope it's not like 90% of all "i use old version" and your versions isn't a cracked TS server. :rolleyes:

Just find a client version that's running with your server, and then install the fitting SinusBot version.
If you go with the FAQs, you should be able to do it manually.
 

AliHajipoor

Member
So I hope it's not like 90% of all "i use old version" and your versions isn't a cracked TS server. :rolleyes:

Just find a client version that's running with your server, and then install the fitting SinusBot version.
If you go with the FAQs, you should be able to do it manually.
I installed sinusbot version 1.0.0Beta2 + Client 3.0.18 but still have same problem (music bot dosent play anything)

3445
 

Similar threads

Top