• If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Stopped the bot from the webinterface and won't restart

Jujisho

New Member
i used puTTy to install the bot from : https://sinusbot.github.io/docs/installation/linux/
i use the autostart script
what it say in intrancelog

2019-08-03T01:45:59+02:00 Storing configuration.
2019-08-03T01:45:31+02:00 eof from voice
2019-08-03T01:45:31+02:00 eof from data
2019-08-03T01:45:31+02:00 closing channels
2019-08-03T01:45:30+02:00 TSClient quit. LogLevel has been increased, please try to connect again to see more details.
2019-08-03T01:45:30+02:00 Closed.
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>Available platform plugins are: xcb.
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>This application failed to start because no Qt platform plugin could be initialized. Reinstalling the application may fix this problem.
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>qt.qpa.plugin: Could not load the Qt platform plugin "xcb" in "" even though it was found.
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>qt.qpa.xcb: could not connect to display unix/:40.0
2019-08-03T01:45:30+02:00 TS>QCoreApplication::applicationDirPath: Please instantiate the QApplication object first
2019-08-03T01:45:30+02:00 Starting instance ts3server://193.70.81.66?port=9987&nickname=BOTMISTERYA&password=&channel=&channelpassword=
2019-08-03T01:45:30+02:00 About to run.
2019-08-03T01:45:30+02:00 Prespawn.
 
Last edited:

Similar threads

Top