• We would like to invite you to check out the latest 1.0 alpha versions. You can read more about what's new here. Please note, that this is still an early release and will contain new bugs ¯\_(ツ)_/¯
  • If you need help or want to discuss things, you now can also join us on our Discord Server!

Problem after Installing and trying to start an Instance.

Nijam219

New Member
First, sorry for bad english.

i'm using the sinusbot on a Windows Server 2016 with ts3...
The Sinusbot starts normally, after i press on the .exe also i can configure everything on the webinterface.

but when i'm trying to start an Instance @Ts3 there popups for a second the "Terms of Use"-windows from ts3 and closes without giving me the time to click on something... so, it's "crashing" i think...
the sinusbot i'm using is a fresh download/install, so it's the newest version.
also my windows server is freshly updatet and nice configured.
the ts3 server runs on the same Server.
Ports are also configured to work.

this thing in the log file:
Code:
2019-02-28T13:38:40+01:00 The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation or the password is wrong , the security level of your identity is too low or the server does not allow the version of the client you are using. See our Wiki / Forums for more help.
everything this logline tells me, is right. so nothing with this things.

Bot-Log:
Code:
2019-02-28T13:38:17+01:00 LOGIN [admin] OK
2019-02-28T13:38:12+01:00 Loading instance://xxxxx-3ea9-xxxx-80c2-xxxxxxxxxx
2019-02-28T13:38:12+01:00 Loading instances
Instance-Log:

Code:
2019-02-28T13:38:41+01:00 TSClient quit.
2019-02-28T13:38:40+01:00 New connection status 0; Error 0
2019-02-28T13:38:40+01:00 The bot could not connect. This might have several reasons: the server doesn't exist at that address, the server password is wrong, the default channel doesn't exist, the bot has been banned, the server is an illegal installation or the password is wrong , the security level of your identity is too low or the server does not allow the version of the client you are using. See our Wiki / Forums for more help.
2019-02-28T13:38:40+01:00 New connection status 1; Error 0
2019-02-28T13:38:37+01:00 Could not send config: HTTP returned an error: Error; Code: 500; Message: Error
2019-02-28T13:38:35+01:00 Starting instance ts3server://127.0.0.1?port=9987&nickname=DJ&password=&channel=&channelpassword=
2019-02-28T13:38:34+01:00 Could not create Notifications-Tabletable Notifications already exists
2019-02-28T13:38:34+01:00 Could not create WhisperReceive-Tabletable WhisperReceive already exists
2019-02-28T13:38:34+01:00 Could not create Chat-Tabletable Chat already exists
2019-02-28T13:38:12+01:00 Auto-Playing last track
2019-02-28T13:38:12+01:00 Last track was xxxxxxx-cab6-xxxxx-xxxxx-xxxxxxx, will auto-play soon
2019-02-28T13:38:12+01:00 Initialization complete
can someone help me with my problem?
 

Himsel

Active Member
Contributor
are you sure, the security level of your bot isn't too low to join your server? I think, it`s a permission problem but i'm not sure
 

Similar threads

Top